Buffet regionaal

Het koud en warm buffet "regionaal" bestaat uit de volgende gerechten:

Koud

  • Verse afgebakken ambachtelijk brood met kruidenboter en een wisselende dip
  • gerookte Drentse schenk en nagelhout met passende garnituren
  • Salade van hoen, ei en asperges 
  • gemarineerde biet met een heerlijk geitenkaasje uit de buurt, walnoot, honing en sla

Warm

  • Zacht gegaarde sukade van Drents weiderund en een eigen jus
  • Zwiene-kont ( heerlijke beenham met zachte mosterddip)
  • gemarineerd dijvlees van Drentse hoen in het zoet en zuur
  • Gehaktballetjes van weiderund gevuld met oude kaas en knoflook omwikkelt met een spekje afgelakt met een pittig sausje
  • aardappeltjes uit de oven met room en kaas
  • Bartjes gebakken bonenschotel

Vanaf 25 personen: € 25,25 p.p.

Vanaf 15 tot 25 personen: € 26,75 p.p.