Barbecue

Smoken, roken en grillen? Te Plek catering regelt het! 

Nee, niet zomaar een stukje vlees op de grill. Barbecueën is onze passie! Met Te Plek catering wordt de barbecue een beleving voor u en uw gasten. Kwaliteit van vlees en de andere (bij)gerechten staan hierbij voorop. En ook uw vegetarische gast wordt niet vergeten! 

Ons vlees is afkomstig van Het Vleesatelier, een ambachtelijke horecaslagerij. Dit zijn vakmensen met passie voor de kwaliteit van het vlees en het slagersvak. De bijgerechten worden in eigen keuken bereid met verse ingrediënten en wij werken alleen met huisgemaakte (BBQ)sauzen.

Wij verzorgen voor u de complete BBQ overeenkomstig met uw wensen. Bent u geen ervaren BBQ-er? Of wilt u gastheer/-vrouw zijn in plaats van de hele avond zelf achter de barbecue te staan? Dan is het ook mogelijk om een BBQ met kok te bestellen. De gerechten worden dan professioneel bereid door de kok en u kunt zorgeloos genieten van uw feest en uw gasten. 

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op en wij stellen een BBQ samen die aansluit op uw wensen.