Geen locatie maar wel graag Te Plek als cateraar!!!

Dat kan!

Wanneer u een feest wilt geven maar geen ruimte heeft of graag op een andere locatie gebruik wilt maken van de diensten van Te Plek dan hebben wij voor u de oplossing! Door de samenwerking met diverse locaties in de omgeving van Norg kunnen wij u een ruimte bieden voor het perfecte samenzijn. Het betreft de volgende locaties:

  • Coco Maria te Veenhuizen: deze unieke locatie is gelegen in het buitengebied van Veenhuizen en zal ongetwijfeld een bijdrage gaan leveren aan uw evenement. Coco Maria is een gastvrije ontmoetingsplaats op een historische locatie: het oude koetshuis van Veenhuizen. Een prachtig monument dat grenst aan de fundamenten van het voormalige Derde Gesticht. Een plek waar verleden en heden elkaar raken.
  • Bij de Boefjes te Zuidvelde: dit is een splinternieuwe kleinschalige groepsaccommodatie voor 16-20 personen. De accommodatie is ook zeer geschikt voor trainingen, teambuilding en inspirerende bijeenkomsten voor maximaal 25 personen of een feest tot circa 70 personen.
  • Groepsaccomodatie De Brinkstee: is een rijksmonument uit 1801 aan de Brink van de Eerste Laan, op de rand van het centrum van Norg. Deze groepsaccomodatie is geschikt tot 20 personen.

Vraag gerust en geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.