Buffet Populair

Het Buffet Populair bestaat uit de volgende gerechten:

Koud

  • Verse afgebakken ambachtelijke broden met huisgemaakte kruidenboter, tapenade van oude kaas en pesto
  • Schaal met mediterraanse hammen en gebraden ambachtelijke vleeswaren 
  • Schotel met gerookte zalm, gemarineerde zalm, gemarineerde grote garnalen, gerookte forel en makreel
  • Salade van biet met geitenkaas van "De Molkerij", verse rucola, walnoot en balsamicostroop
  • Verse groene salade met pasta en gerookte kip en een basilicumdressing

Warm

  • In z'n geheel gebraden varkensprocureur in een saus van verse paddenstoelen
  • Kalfssucade in een eigen jus
  • Kippendijfilet in pomodorisaus met knoflook 
  • Stoofschotel van Nederlands lam
  • Zalmforelfilet op de huid gebakken met een saus van pernod geserveerd op een pasta
  • Gebakken bouillonaardappeltjes in de schil.
  • Schorseneren met gekookt ei, peterselie en gesmolten boter

€ 25,95 p.p (vanaf 20 personen te bestellen)